dilluns, 21 de desembre del 2020

Jerusalema, Nadal 2020-21

Jerusalema ha estat la cançó escollida enguany per a realitzar el video de l'IES les Foies pera felicitar el Nadal. Aquesta cançó té el seu oritge a Sudàfrica, és una música popular que es canta en els casaments i que porta bona sort per als novençans.

Aquest 2020, amb la pandèmia s'ha convertit en viral gràcies a un Challenge arreu del món, en el qual han participat nombrosos col·lectius i comunitats. L'himne convida a pendre conciència, agermana països davant la lluita contra la COVID19 i ens uneix en un cant comú.

Es va crear una coreografia, la qual dins el seu caràcter alegre i espontani aporta moltes variacions. Al nostre centre Aida s'ha encarregat d'assajar amb tot l'alumnat i professorat que ha participat al video.

A més s'han realitzat uns arbres de Nadal amb mascaretes amb somriures que han fet els alumnes a les tutories. Encara que no podem mostrar el nostre somriure si tenim present que aquesta situació passarà. A més, els alumnes d'EPVA, Imatge i So i Dibuix Tècnic ajuden sempre a arredonir el projecte audiovisual.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.